Ватажок «ЛНР» повернув радянську назву міста Луганськ

0
-9
Ватажок  «ЛНР» повернув радянську назву міста Луганськ
Ватажок підтримуваного Росією збройного угруповання "ЛНР" Леонід Пасічник підписав "указ" про перейменування окупованого бойовиками Луганська на "Ворошиловград" - радянська назва міста.

Про це повідомляє підконтрольне угруповання інформаційне агентство в п'ятницю, пише "ZN,UA".

В "указі" говориться, що найменування "місто Ворошиловград" буде використовуватися разом з "місто Луганськ" на заходах, присвячених до визначних дат, пов'язаних з Другою світовою війною.



"Підписав указ "Про використання найменування "місто Ворошиловград". З цією історичною назвою пов'язано героїчне минуле Луганська, і в пам'ятні дати ВВВ символічно згадувати про це. Наш обов'язок – зберігати історію нашої Вітчизни і передавати її нащадкам", - твітнув Пасічник.

Зазначено, що Луганськ двічі перейменовувався у Ворошиловград: з 1935 по 1958 році, з 1970 по 1990 роки.

У кінці минулого року так званий "парламент" підтримуваного Росією збройного угруповання "ЛНР" прийняв "закон" "Про державний кордон "ЛНР", згідно з яким "межі" території незаконно формування закріплюються в кордонах всієї Луганської області України. Раніше бойовики "ДНР" назвали всю територію Донецької області "своєю державою".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні