У луцькій лікарні медиків і пацієнтів перевірили на коронавірус

0
13
У луцькій лікарні медиків і пацієнтів перевірили на коронавірус
У Луцькій міській клінічній лікарні обстежили пацієнтів на коронавірус.

Про це йдеться на сайті медзакладу.

Зазначають, що в закладі обстежили 124 працівників та 21 пацієнта.

"Завдяки багаторічній системній роботі в лікарні з дотримання санітарно-протиепідемічних норм і правил, забезпеченню персоналу необхідними засобами індивідуального захисту при лікуванні пацієнтів, випадків внутрішньо-лікарняного поширення інфекції немає", – йдеться в дописі.

На сайті медзакладу йдеться про те, що на сьогоднішній день у лікарні всі діагностичні та лікувальні служби працюють стабільно. Заклад забезпечений засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими середниками та антисептиками, які придбано за рахунок коштів, виділених Луцькою міською радою, коштів, отриманих за рахунок централізованого розподілу та від благодійників.

Загалом в Луцьку на сьогодні 29 підтверджених випадків. При цьому семеро з них— медики Луцької міської клінічної лікарні, які одужали.

Як наголосив Володимир Лотвін, два повторні обстеження на COVID-19 показали негативні результати, а отже – вони одужали.

Зазначимо, що в Луцькій міській клінічній лікарні розглядають можливість проводити експрес-тестування на коронавірус усім пацієнтам, які потрапляють на стаціонарне лікування до цього закладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні