В Одесі шкуродер волочив по землі кота, «посадженого» на ланцюг

0
0
В Одесі шкуродер волочив по землі кота, «посадженого» на ланцюг
В Одесі на вулиці місцевий житель волочив по землі кота, «посадженого» на ланцюг з гострими гаками.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, зараз поліцейські проводять перевірку за фактом жорстокого поводження з твариною жителем Малиновського району Одеси.

Зазначається, що в ході моніторингу соціальних мереж працівники поліції виявили публікацію з коментарями про те, що невідомий чоловік прив'язав на ланцюг кота і тягнув його по асфальту. Згодом в поліцію із заявою про знущання з тварини звернулася місцева жителька – автор публікації.

Особу чоловіка співробітники територіального відділу поліції встановили.

«Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події», - заявили в главку.

Якщо факт жорстокого поводження з твариною підтвердиться, винуватця притягнуть до відповідальності згідно ст. 299 Кримінального кодексу України. На відеозаписі, поширеному в соціальних мережах, зображений чоловік, який швидко йде від жінки, що знімає його на відео.

Через плече чоловіка перекинутий ланцюг з «кішкою» (з металевими гаками). Перед собою він несе змучену тварину. Потім, показавши непристойний жест, він заходить у двір приватного житлового будинку.

За словами автора відео, чоловік тягнув кота на ланцюгу по асфальту, на зауваження реагував агресивно. За даними місцевих жителів, вдома у нього є собака, над якою теж «регулярно знущається».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні