Шведська принцеса Софія стала волонтером у шпиталі

2
0
Шведська принцеса Софія стала волонтером у шпиталі
Шведська принцеса Софія пішла працювати на волонтерських засадах медсестрою у стокгольмську лікарню. Таким чином вона хоче допомогти в боротьбі з епідемією коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба королівської родини.

Перед цим принцеса Софія пройшла прискорені триденні курси в коледжі при цій лікарні, на яких готують допоміжний медперсонал. Курси організували, аби розвантажити лікарів та медперсонал під час пандемії.

Принцеса не працюватиме безпосередньо з пацієнтами, вона буде допомагати лікарям і медсестрам у підготовці їжі для пацієнтів, дезінфекції інструментів та у прибиранні.

Принцеса Софія — дружина принца Карла Філіпа, єдиного сина чинного короля Карла XVI Густава. Принцесу Софію знають також як модель і учасницю реаліті-шоу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ау ,,,,,, еліта України... не бажаєте..,?
Відповісти
ау ,,,,,, еліта України... не бажаєте..,?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні