Продовження карантину: чи відбудеться ЗНО-2020 і як завершуватимуть навчальний рік

0
-1
Продовження карантину: чи відбудеться ЗНО-2020 і як завершуватимуть навчальний рік
Зовнішнє незалежне оцінювання попри подовження всеукраїнського карантину відбудеться у 2020 році. Керівництву шкіл потрібно підготуватися до дистанційного завершення навчального року.

Про це поінформували у 22 квітня у Міністерстві освіти і науки, передає "ТСН".

"Карантин продовжено, а це означає, що ми маємо бути готові до завершення навчального року дистанційно. МОН надало роз’яснення для всіх закладів освіти та публікує рекомендації на офіційних ресурсах", – зазначила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій

У Міносвіти нагадали, що раніше вже надіслали школам рекомендації щодо завершення навчального року та оцінювання. Зокрема, педради шкіл повинні самостійно обрати, як саме дистанційно завершити навчальний рік. 

Крім того, 22 квітня під час брифінгу Любомира Мандзій наголосила, що попри подовження карантину випускники та абітурієнти зможуть скласти ЗНО цьогоріч. Однак, кінцеві дати будуть оголошені одразу після завершення карантину в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні