За вихідні до Луцької міської лікарні звернулося 88 пацієнтів: 46 осіб шпиталізували

0
-1
За вихідні до Луцької міської лікарні звернулося 88 пацієнтів: 46 осіб шпиталізували
У карантинний час Луцька міська лікарня продовжує цілодобово надавати допомогу мешканцям міста. Завдяки благодійникам, міській та обласній владі медзаклад забезпечений засобами захисту, дезинфікуючими засобами та антисептиками.

Про це інформують на сторінці Луцької міської клінічної лікарні.

Так, у минулі вихідні до приймального відділення лікарні звернулося 88 пацієнтів, з них - госпіталізовано 46, надано амбулаторну допомогу - 42. У травмпункт звернулося 65 травмованих, з них 16 - з переломами.

У стані сильного алкогольного сп’яніння були 8 пацієнтів. Трьох покусали тварини. Незалежно від пори доби, свят чи особистих родинних святкових дат, за потреби завжди викликаємо вузьких спеціалістів до пацієнтів. У святкові Великодні вихідні дні 14 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 11 оперативних втручань.

За період карантину у реннгенохірургічному блоці лікарні медики виконали 76 втручань при гострих станах на коронарних артеріях, 6 - при гострому інсульті, 3 - на периферичних артеріях і встановили 1 кардіостимулятор.

"Завдяки благодійникам, міській та обласній владі лікарня забезпечена засобами захисту, дезинфікуючими засобами та антисептиками. Хоча працюємо в режимі суворого карантину, цілодобово надаємо медичну допомогу всім, хто звертається з гострими станами і травмами", – повідомили медики.

"На першому місці зі смертності та інвалідизації в Україні стоять інсульти та інфаркти. Тому не варто забувати в період пандемії COVID-19 про ці хвороби. За перших ознак цих захворювань медики ралдять негайно викликати швидку допомогу, щоб не втратити час і можливість врятувати життя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні