Для недопущення банкрутства: волинські фермери хочуть продавати свою продукцію онлайн

1
-6
Для недопущення банкрутства: волинські фермери хочуть продавати свою продукцію онлайн
Луцькі фермери, які реалізують свою продукцію на ринках міста, просять розглянути питання створення умов продажу сезонних овочів і зелені, зокрема через онлайн-платформу.

Таку петицію зареєстрував сьогодні, 27 квітня, Радім Романюк.

Автор зазначає, що саме в цей весняний період малий бізнес аграрного сектору збирає врожаї овочів (огірок, редиска, капуста, зелень та ін). Основними місцями продажу товару, за його словами, для них слугували ринки міста Луцька в тому числі сільскогосподарскі (такий діяв на майданчику ТЦ "Глобус").

"В цих місцях реалізовувалася їхня продукція в роздріб та гуртом. Багато споживачів продукції були невеликі продуктові магазини та жителі міста. Ціна на продукцію завжди значно доступніша", - пише автор петиції.

Радім Романюк зауважив, що на сьогодні практично немає можливості реалізації продукції, що призведе до катастрофічних збитків аграрного сектору та банкрутств.

«Просимо розглянути питання створення умов з урахуванням дотримання карантинних обмежень щодо можливості реалізації сезонної продукції аграрного сектора малого бізнесу на території міста Луцька. Громадськість та фермери готові долучитися до обговорення питання та напрацювання можливих моделей допомоги, зокрема онлайн-платформи», – йдеться в петиції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже легко даються рішення перекривати центральні вулиці на багаточисельні спортивні змагання, хай так же зважено, організовано і розумно підійдуть до організації продажі фермерської продукції жителям Луцька, які потерпають від карантину.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні