На що спрямують у Луцьку кошти депутатського фонду

0
1
На що спрямують у Луцьку кошти депутатського фонду
Сьогодні, 30 квітня, під час позачергового засідання 76-ї онлайн сесії міської ради, депутати ухвалили зміни до рішення міської ради від 24 квітня “Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2020 рік”.

Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Зокрема, передбачається збільшити видатки управлінню охорони здоров’я на лікування хворих на цукровий діабет за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 4 268 200 грн.

Окрім того, кошти депутатського фонду в сумі 197 331 грн будуть виділені управлінню освіти (102 810 грн) на проведення поточоного ремонту та благоустрою навчальних закладів міста Луцька; департаменту житлово-комунального господарства (94 521 грн) на поточні та капітальні випатки.

Ще 28 800 гривень буде виділено для КП «Луцький клінічний пологовий будинок» на придбання апарату ультразвукового дослідження для проведення нейросонографії.

Рішення також передбачає департаменту житлово-комунального господарства збільшити капітальні видатки:

- на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення в сумі 2 000 000 грн;
- на будівництво мереж зовнішнього освітлення в сумі 1 000 000 грн;
будівництво зовнішніх мереж водопостачання та каналізації до проєкту житлового масиву на вул. Зарічній в м. Луцьку (проєктні роботи) в сумі 450 000 грн.

Про виділення коштів із депутатського фонду звернулися також депутати Олександр Лазука та Ігор Поліщук. Передбачається виділити 30 тис. грн на ремонт футбольного поля на просп. Соборності, 4; 10 тис. грн на закупівлю освітлювальних приладів на проспекті Молоді, 6; 50 тис. грн на реконструкцію скверу “Дубки”.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні