Лучан просять долучитися до збору смаколиків для захисників на Донбасі

1
3
Лучан просять долучитися до збору смаколиків для захисників на Донбасі
Громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста» закликає небайдужих лучан долучитися та разом передати воїнам необхідне. Адже завдяки солдатам ми тут у безпеці.

"Коронавірус – небезпечно, а дотримання карантину важливо, втім на Сході України триває війна. Варто пам’ятати, хлопцям, які нас захищають, неабияк потрібна наша підтримка", – йдеться в повідомленні.

Солодощі, фрукти, овочі, консерви, закрутки, крупи, макаронні вироби, каву, чай, а також картоплю, засоби гігієни можна приносити до понеділка, 4 травня, за адресою: вул. Вахтангова,10-в у Луцьку. Якщо немає можливості привезти, можна зателефонувати і волонтери організують доставку.

"Особливо нашим захисникам на Донбасі смакує домашня випічка. Просимо наших луцьких господинь спекти пироги, кекси, рогалики та домашнє печиво", – йдеться у дописі.

Для отримання детальної інформації, телефонувати за номерами: 0958698333 (Наталія), 0501422407(Іванна), 0506472782 (Інна)

5 травня, у вівторок, подарунки повезуть до хлопців на Донбас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди нести?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні