--> Як отримати чотири врожаї з однієї грядки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як отримати чотири врожаї з однієї грядки

0
2
Як отримати чотири врожаї з однієї грядки
Навіть із невеликої ділянки можна мати щедрі врожаї, якщо висаджувати овочі з розрахунком. Є перевірені схеми, які дозволяють отримати з однієї грядки чотири врожаї. Ось кілька таких варіантів.

Огірки з кропом. Огірки висаджують у два ряди, відстань між рослинами – 60 см. Між рядами і по краях грядки плоскорізом роблять рівчачки і сіють кріп. Сіяти його окремо – марна трата часу та землі. Кріп прекрасно росте з іншими культурами.

Капуста з редискою. Так само висаджують капусту, тільки відстань між рослинами має бути 50 см. Між рядками сіють редиску.

Вінегрет. Через кожні 10 см плоскорізом роблять рівчаки й засівають у такому порядку: морква, цибуля, редиска, буряк, цибуля, редиска, морква, цибуля, редиска, буряк. Через місяць виросте редиска, цибулі буде вільніше. Потім дозріє цибуля, більше місця вивільниться для моркви і буряку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні