--> Оливкова олія – рятівний засіб для волосся, рук та очей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оливкова олія – рятівний засіб для волосся, рук та очей

0
-1
Оливкова олія – рятівний засіб для волосся, рук та очей
Жагучі італійки давно використовують оливкову олію не лише для кулінарних рецептів. В арсеналі середземноморських красунь є багато випробуваних засобів із догляду за тілом, до складу яких входить оливкова олія.

Маска для волосся. Щоб мати густу шевелюру, їй треба хоча б раз на тиждень влаштовувати живильні маски. Яєчні жовтки змішайте з пивом і оливковою олією в рівних пропорціях. Нанесіть на волосся, одягніть шапочку для душу і витримайте 40 хв. Потім промийте м’яким шампунем.

Догляд за руками. У невеличкій мисочці розігрійте олію та опустіть туди руки. Тримайте, доки олійка не вистигне. Дайте їй стекти, після чого одягніть бавовняні рукавички. Таку процедуру краще робити на ніч. Цю ж олійку можна повторно підігріти і зробити ванночку для ніг.

Масаж ясен. Щоб ясна були здоровими, а зуби – міцними, раз на день змащуйте їх олійкою і масажуйте 5-7 хв.

Бальзам для губ. Обвітрені й потріскані губи слід змащувати олійкою 4-5 разів на день.

Обгортання для грудей. Дами, які дбають про красу грудей, раз на тиждень роблять олійні обгортання. Для цього теплу олійку змішують з домашнім сиром або збитими яйцями. Суміш залишають на 30-60 хв.

Компрес для очей. Якщо після тривалої роботи за комп’ютером чи з паперами втомилися очі – візьміть ватні диски, змочіть у теплій олії, покладіть на очі й так полежіть 15 хв. Такими ж тампонами можна знімати макіяж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні