Україна розпочинає підготовку до виходу з карантину вже цього тижня

0
12
Україна розпочинає підготовку до виходу з карантину вже цього тижня
В Україні обмежувальні заходи для протидії СOVID-19 діятимуть до 11 травня, однак процес підготовки до виходу з карантину почнеться на цьому тижні.

Як повідомляє прес-служба Офісу глави держави, про це Володимир Зеленський заявив на щоденній селекторній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусу, пише "УНІАН".

За його словами, Кабінет міністрів готує рішення, яке допоможе підприємцям і споживачам підготуватися до безпечного виходу з карантину.

«Ми маємо тримати обмежувальні заходи до 11 травня, як і обіцяли, адже здоров’я людей – найважливіше. Стабільна ситуація з поширенням COVID-19 та відсутність критичної кількості хворих у нас тільки завдяки вчасним карантинним заходам. Але оскільки бізнесу треба підготуватися до виходу з карантину: закупити товар, провести дезінфекцію, попередити людей – ми всією країною готуватимемося для цього вже на поточному тижні», – зауважив президент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні