Розповіли, коли українці зможуть зняти маски

0
1
Розповіли, коли українці зможуть зняти маски
При найоптимістичніших прогнозах, метро в Україні відкриють в середині літа, а масковий режим протримається мінімум до кінця року.

Про це повідомляє "OBOZREVATEL" з посиланням на власні джерела в Міністерстві охорони здоров'я України.

За їх словами, метро будуть відкривати в останню чергу – при самому оптимістичному прогнозі це кінець червня-початок липня.

Також в Україні буде продовжений масочний режим – як мінімум до кінця року, а то і довше. На той час (орієнтовно на листопад-грудень) очікується друга хвиля COVID-19.

"Про туризм поки можна забути, до кінця року може відновлюватимуть авіасполучення з тими країнами, у яких буде відкрито повітряний простір, але їх буде мало", – розповіло джерело.

Крім того, в МОЗ поділилися результатом моделювання, згідно з яким стало відомо, що якби карантинні заходи в Україні не були введені, то вже зараз кількість хворих становила б близько 250 тисяч.

Нагадаємо, що карантин в Україні буде продовжений до 22 травня.
Однак з 11 травня в країні почнуться перші послаблення обмежень, зокрема відкриють парки, сквери, зони відпочинку, салони краси, перукарні, літні майданчики окремих кафе та ресторанів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні