У Луцьку тимчасово дозволили платити за рекламу менше

0
2
У Луцьку тимчасово дозволили платити за рекламу менше
До 21 травня за користування зовнішньою рекламою, що перебуває у комунальній власності, платитимуть на 50% менше.

Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету під час позачергового дистанційного засідання, сьогодні, 8 травня, повідомили в пресслужбі міськради.

Враховуючи продовження карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та послаблення карантинних обмежень, з 11.05.2020 по 21.05.2020 нарахування плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності Луцької міської територіальної громади, здійснювати у сумі 50% від повної вартості. По завершенню вказаного терміну нарахування здійснювати у повному обсязі.

Відтак, члени виконавчого комітету Луцької міської ради внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.04.2020 № 211-1«Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Луцької міської територіальної громади».

Після 22 травня за використання рекламних площ доведеться платити повністю.

Проєкт спрямований на упередження негативних наслідків від зупинення роботи об’єктів загального користування на термін дії карантину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні