Недобудований гуртожиток на Волині перетворюється на смітник. ФОТО

0
3
Недобудований гуртожиток на Волині перетворюється на смітник. ФОТО
Недобуд, що мав бути гуртожитком для військових у Володимирі-Волинському, перетворюється на смітник та притон.

Мешканці другого військового містечка у Володимирі-Волинському звернулися до редакції "БУГу" з наріканнями: будівництво гуртожитку для військовослужбовців на вулиці Поліської Січі покинули. Недобуд і територія біля нього тепер перетворилася на смітник, а ще там збираються гучні компанії.

Згідно з будівельним паспортом, біля парку повинні були побудувати 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовник робіт – Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Земля під парком належить Міноборони.

Добудувати об’єкт повинні у третьому кварталі 2020-го року, тобто влітку-на початку осені. Проте наразі на місці гуртожитку лише фундамент і стіни першого поверху. Очевидно, що вчасно об’єкт в експлуатацію не здадуть. Такої ж думки мешканці військового містечка.



Будівельники тут не працюють вже давно. Покинув об’єкт навіть охоронник. Тому ймовірно тепер недобуд, побоюються місцеві жителі, стане притоном.

На території будівництва і біля неї – багато розкиданого сміття, пляшок, паркан зламаний. А по сусідству – музей локальних війн. І перед його парканом тепер також сміття.



Володимирчани побоюються, що на територію зможуть вільно зайти діти, оскільки неподалік дитячий майданчик, а це небезпечно. Крім того, люди не звикли бачити біля своїх домівок таке видовище, а через компанії, які вподобали собі місце, страшно ходити тут уночі.

Миритися з таким сусідством, розповідають, ніхто не буде.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні