У футболі тимчасово змінені два правила через пандемію коронавірусу

0
2
У футболі тимчасово змінені два правила через пандемію коронавірусу
Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB) прийняла рішення підтримати ідею ФІФА та дозволити командам здійснювати по п'ять замін по ходу матчу після відновлення сезону.

Про це повідомила пресслужба організації.

Це тимчасова міра, за рахунок якої вдасться знизити навантаження на футболістів після затяжної паузи. Очікується, що командам доведеться проводити матчі в більш щільному графіку, щоб встигнути завершити сезон.

При цьому ліги самостійно вирішуватимуть, чи варто його використовувати. Щоб не витрачати на заміни багато часу, для цього командам буде надано три слоти в ігровий час, а також під час перерви. Заміни, які не будуть використані в основний час, будуть доступні в додатковий.

Нове правило буде діяти до 31 грудня 2020 року, коли вже точно повинні завершитися всі турніри, які були зупинені через пандемію COVID-19. Також чемпіонатам дозволили відмовитися від системи відеоповторів VAR на період догравання сезону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні