--> У Волинському театрі ляльок покажуть виставу онлайн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинському театрі ляльок покажуть виставу онлайн

0
-1
У Волинському театрі ляльок покажуть виставу онлайн
Сьогодні, у неділю, 10 травня, у Волинському театрі ляльок заплановано анлайн-трансляцію виставу.

Про це розповів в коментарі Суспільному Волині директор та художній керівник театру Данило Поштарук.

За його словами, театр не працює з 10 квітня, відколи там відбулася остання перед карантином вистава. Колектив чекає послаблення карантинних заходів, аби могли працювати над оновленням репертуару і зустріти глядачів прем’єрами.

За словами директора, актори сподівалися на короткотривалий карантин. Коли його продовжили – вирішили показати вистави онлайн.

"Солом'яний бичок» і «Пригоди Пінокіо» вони не професійно зняті, любителями на телефон, але пристойно більш-менш. А решту ми б записали після 12 травня, коли дозволять масові заходи. Якраз перервали нам репетиції, були в роботі дві вистави", – поділився планами Данило Поштарук.

Щомісяця в театрі показують близько 20 вистав, у квітні планували 30 – вони не відбулися. Данило Поштарук сказав, що через відсутність глядачів театр нині у скруті.

"Дійде той час, що в нас не буде жодної копійки, адже коли йде вистава, то грошики капають в касу, а зараз вистав немає, за відео ніхто нічого не буде платити і тому ми залишимося скоро в дуже складному становищі: не буде чим заплатити за телефон, світло, воду, тільки лишається захищена стаття – середня по зарплаті".

Виставу "Солом'яний бичок" можна буде подивитися на сайті театру з 12 до 14 години, сьогодні 10 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні