У місті на Волині зарахування дітей у перші класи проводять дистанційно

0
-3
У місті на Волині зарахування дітей у перші класи проводять дистанційно
У Ковелі заклади загальної середньої освіти здійснюють зарахування дітей у перші класи дистанційно.

Про це пише «КовельPost».

Такі заходи передбачені у зв'язку з карантином на виконання рекомендацій міністерства освіти і науки України та управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Цьогоріч у Ковелі очікують орієнтовно близько тисячі першокласників. Нагадаємо, що у вересні 2019 року у 13-ти закладах загальної середньої освіти Ковеля за парти сіли 1010 учнів першого класу. А це на 120 менше, ніж у 2018 році.

Як повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, усі навчальні заклади міста розміщують відповідну інформацію для батьків на своїх офіційних сайтах та сторінках у соцмережах, де можна детально ознайомитися з умовами прийому дітей та документами, які необхідно подавати.

Адреси сайтів шкіл та номери телефонів для довідок можна знайти на офіційному сайті Ковельської міської ради у рубриці "Гуманітарна сфера" (підрубрика "Освіта") за посиланням: http://www.kovelrada.gov.ua/education.html.

Крім того, на сайті «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» Ви маєте можливість дистанційно подати заяву на вступ дитини до закладу. Система дозволяє батькам в режимі онлайн, не виходячи з дому, реєструвати дітей до закладів освіти і підтвердити заяву сканованими копіями необхідних документів.

Детальна інструкція за посиланням: https://drive.google.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні