Пустовіт звернувся до Кабміну з проханням дозволити відкрити у Луцьку непродовольчі ринки

1
8
Пустовіт звернувся до Кабміну з проханням дозволити відкрити у Луцьку непродовольчі ринки
Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до Кабінету Міністрів України щодо відновлення роботи непродовольчих ринків у Луцьку.

Про це інформує пресслужба Луцької міськради.

Сьогодні після зустрічі з підприємцями непродовольчих ринків виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо можливості відкриття в Луцьку ринків непродовольчої групи товарів.

У зверненні йдеться про те, що останнім часом помітно зросла кількість звернень суб’єктів малого та мікропідприємництва до міської ради. Йдеться про позбавлення можливості ведення господарської діяльності та, як наслідок, подальше зростання фінансових втрат, а також нерівні умови, в яких опинились великі продовольчі, непродовольчі та змішаного типу супермаркети, з однієї сторони, та малий і мікробізнес, з іншої.

Водночас суб’єкти підприємництва запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: зранку 12 травня, біля міськради зібралися підприємці луцьких ринків з вимогою відкрити базари.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той "пустоцвіт" вже і в нужник без дозволу кабміну не піде. А якже закон про самоврядування, чи це порожній звук?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні