--> Луцькі тролейбуси курсуватимуть Харковом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі тролейбуси курсуватимуть Харковом

1
-1
Луцькі тролейбуси курсуватимуть Харковом
«Богдан Моторс» підписав договір на поставку 49 тролейбусів для Харкова.

12 травня 2020 року в м. Харків відбулось урочисте підписання договору між представниками ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс», Харківської міської ради та КП «Тролейбусне депо №3» на поставку 49 тролейбусів «Богдан», - про це йдеться на сторінці установи.

Ще 15 квітня 2020 року ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» отримало повідомлення від КП «Тролейбусне депо №3» міста Харків про те, що завод виграв тендер на постачання 49 тролейбусів для м.Харків. Згідно вимог тендеру, мають бути поставлені дванадцять 19-ти метрових «Богдан Т90117» та 37 дванадцяти метрових «Богдан Т70117». Тролейбуси будуть придбані за кошти Європейського інвестиційного банку, з яким комунальне підприємство “Тролейбусне депо № 3” (Харків) підписало угоду на закупівлю транспорту та придбання ремонтного та діагностичного обладнання.

Згідно вимог тендеру, тролейбуси будуть поставлені протягом 50 тижнів після отримання авансового платежу. Додатково до всіх тролейбусів поставлятиметься комплект запасних частин і витратних матеріалів та комплект інструментів та обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів. Згідно умов тендеру та з метою забезпечення якісної роботи електротранспорту, працівники ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» організують навчання для працівників КП «Тролейбусне депо №3» з питань експлуатації, технічного обслуговування та ремонту тролейбуса.

Нагадаємо, що «Луцький автоскладальний завод №1» в 2019 році вже виграв тендер на 57 тролейбусів для Харкова, до того ж «Богдан» співпрацює з органами місцевого самоврядування у рамках проєкту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та хоть Чорнобилем -де це бачено що Луцьк випускає тролейбуси а в самих польські недоламки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні