Маму хлопчика, якого врятували луцькі нацгвардійці, оштрафують. ВІДЕО

0
-9
Маму хлопчика, якого врятували луцькі нацгвардійці, оштрафують. ВІДЕО
За недогляд за дитиною оштрафують жінку, яка розпиваючи алкоголь в одному із луцьких дворів загубила трирічного сина.

Про це Суспільному розповіла Начальниця сектору ювенальної превенції Нацполіції Волині Інна Остапович.

Увечері 10 травня нацгвардійці під час патрулювання вулиці Ветеранів у Луцьку побачили 3-річного хлопчика, який заблукав та шукав маму. Військовослужбовці взялися шукати рідних дитини, - розповіла прес-офіцерка військової частини 1141 Юлія Ковпак.

В одному з дворів нацгвардійці побачили як патрульні спілкувалися із людьми, що розпивали алкоголь. Юлія Ковпак каже, що у цій компанії була і мама хлопчика. Зникнення сина жінка не помітила, - каже Юлія Ковпак.

Прес-офіцерка військової частини№1141 Нацгвардії України Юлія Ковпак: "Мати, коли її почали розпитувати: Де її дитина? Коли вона зникла? Вона казала: десь тут гуляє."

"Нині дитина з мамою, підстав відібрати дитину не було", каже Інна Остапович. Правоохоронці вивчають усі обставини ситуації. Поки ж справу розглядають за статтею 184 Кодексу України про адміністративну відповідальність.

До родини вже навідувалися працівники органів опіки.

Начальник сектору ювенальної превенції Інна Остапович: "Мама буде притягнута до відповідальності. Стаття тягне за собою штраф до 1700 гривень".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні