Віддали бульдозер, яким зносили Центральний ринок. ФОТО

0
-4
Віддали бульдозер, яким зносили Центральний ринок. ФОТО
Бульдозер, яким зносили павільйони на Центральному ринку в Луцьку, віддали підряднику.

Про це повідомили муніципали у фейсбуці.

Нагадаємо, правоохоронці затримали бульдозер, який розшукували після демонтажу Центрального ринку в Луцьку. Затримання відбулося у п'ятницю, 14 лютого, о 6:15 ранку на вулиці Глушець. Пізніше Волинський апеляційний суд наклав арешт на важку техніку.

"Ухвалою слідчого судді Луцького міськрайонного суду від 06 травня 2020 року скасовано арешт, накладений відповідно до ухвали Волинського апеляційного суду від 14.02.2020 року на тимчасове вилучення майна, а саме на екскаватор жовтого кольору марки "Fermec", яким проводився демонтаж тимчасових споруд на вул. Глушець 4 лютого 2020 року", – пишуть муніципали.

Вказаний транспортний засіб повернули підряднику.

"Завдані пошкодження підприємцями ринку даній одиниці техніки та суму збитків встановлюватиме експерт", – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні