«На цій ділянці струм до 29 тисяч вольт», – залізничник розповів, де обпікся підліток з Луцька. ВІДЕО

0
4
«На цій ділянці струм до 29 тисяч вольт», – залізничник розповів, де обпікся підліток з Луцька. ВІДЕО
Лінія електропередач, де травмувався 15-річний хлопець, розташована неподалік автомобільного мосту на залізничному вокзалі Луцька.

Як розповів заступник начальника залізничної станції "Луцьк" Павло Караїм, над вагонами, де стрибав хлопець, електролінія має напругу до 29-ти тисяч вольт, йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Нагадаємо, 17 травня, близько 3:00 хлопець отримав травми внаслідок удару електричним струмом. Підліток обпік 40% тіла.

Павло Караїм каже, про травмованого хлопця дізналися вже вдень від правоохоронців, які прийшли до залізничників.

Заступник начальника залізничної станції "Луцьк" Павло Караїм розповідає: "Якщо знаходитися до контактного дроту ближче, ніж на 2 метри, то людину або вбиває, або вона горить неповністю, або просто відкидає дугою. Залежно, де людина була, як взялася, чим доторкнулася".

Зі слів Павла Караїма на залізничній станції підлітки травмуються не вперше. Останній випадок стався у жовтні 2018. Тоді обгоріли двоє хлопців 19 та 14 років, які хотіли зробити селфі на вагоні потяга.

"У таких випадках ми просто викликаємо працівників поліції. Тому що наші працівники виходять – а дітей вже немає. Важко зловити їх на місці і довести, що цей факт був", – каже залізничник.

Нагадаємо, до обіду 18 травня, травмований Сашко перебував у обласній дитячій лікарні. Там оперувати обпеченого підлітка не ризикнули, каже завідувач відділення анестезіології Юрій Радчук.

Як розповів керівник обласного опікового центру Роман Трач, вчора Сашкові зробили успішну операцію з видалення відмерлих тканин. У нього – глибокий опік грудної клітини. Пересадити шкіру підлітку зможуть за 7-10 днів. Протягом цього часу від буде госпіталізований. Скільки часу триватиме відновлення дитини, лікар не прогнозує.

Деталі у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні