Ріпакове поле під Луцьком показали у всій красі з висоти пташиного лету. ФОТО

2
-1
Ріпакове поле під Луцьком показали у всій красі з висоти пташиного лету. ФОТО
У Липинах, що під Луцьком, милує око ріпакове поле.

Чергову серію красивих світлин опублікували у фейсбук-спільноті Vysoko.ua.

"Гарна безкоштовна фотозона. І ось як вона виглядає з висоти... Десятки гектарів жовтизни", - йдеться у підписі до фото.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні, як ніколи, ця "краса" несе чи не найбільшу загрозу для України, для здоровя її населення, для сільськогосподарських угідь. Справа в тому, що ріпак вирощується для подальшого продажу в Європу його насіння для виробництва з нього біопалива. Для отримпання так званих високих урожаїв культура обробляється кілька разів на сезон важкими гербіцидами і пестицидами, які вкрай негативно впливпають на навколишнє середовище. Ріпак, як ніяка інша технічна культура, виснажує землю. Не забуваймо, що ріпак - прекрасний медонос, але з ріпаковим медом ми споживаємо отрутохімікати. Так щодо з вигляду красивої ниви користі для здоровя людей не вельми багато.
Відповісти
Де можна купити цю таку "дефіцитну" ріпакову олію?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні