Які автомобілі придбали волиняни у квітні: продано 50 нових машин

0
-3
Які автомобілі придбали волиняни у квітні: продано 50 нових машин
Карантин майже не вплинув на продажі нових авто на Волині
У квітні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 50 нових автомобілів. Це на 13% менше ніж в аналогічний період минулого року, коли загалом в Україні цей показник становить 46%.

Згідно з даними про реєстрацію нових транспортних засобів у Луцьку та Волинській області, аналітичний відділ RST.ua підготував найцікавіші витяги.

Так, сума витрат минулого місяця в регіоні сягнула $1,7 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Найпопулярнішою маркою було Mitsubishi, яких зареєстрували 16 авто на суму $470 тис. Також попитом користувалися Renault і Mercedes-Benz, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестселером на Волині став пікап Mitsubishi L200. Крім нього, були популярними Mercedes-Benz GLE і Renault Logan.

Серед зареєстрованих авто 52% – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.
Загалом у квітні в Україні зареєстрували майже 3,7 тис. нових автомобілів на суму $120 млн. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року. Рекордсменом із падіння продажів стало Закарпаття. Там кількість реєстрацій нових автомобілів впала на 78%.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року в Луцьку та Волинській області придбали 150 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні