--> Зґвалтування в поліції Кагарлика: до справи можуть бути причетні ще й інші правоохоронці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зґвалтування в поліції Кагарлика: до справи можуть бути причетні ще й інші правоохоронці

0
-2
Зґвалтування в поліції Кагарлика: до справи можуть бути причетні ще й інші правоохоронці
Причетних до знущанням над затриманою жінкою в поліції Кагарлика Київської області могло бути більше.

Про це розповів пресофіцер ДБР Максим Білоусенко, передають "Факты", пише "ТСН".

"Державне бюро розслідувань перевіряє інформацію про те, що до справи про побиття та зґвалтування могли бути причетні й інші співробітники райвідділу", – сказав Білоусенко.

Виданню вдалося також дізнатись у власних джерел у правоохоронних органах, що жінка прийшла до відділку як свідок, а під час

Зґвалтування поліцейськими дівчини в Кагарлику: Геращенко розповів деталі злочину знущань з неї, у сусідньому кабінеті, інші правоохоронці побили чоловіка, щоб змусити його мовчати про почуті крики постраждалою.

"Її викликали на допит саме як свідка. Треба сказати, що ця жінка, скажімо так, з соціально незахищеної сім'ї. Кілька разів раніше вона притягувалася як підозрювана у справі про крадіжки. Жінку зґвалтували по черзі кілька разів. Їй потім навіть погрожували, що закопають в лісі. Ще одна резонансна деталь. У сусідньому кабінеті в цей же час допитували чоловіка. Він почув жіночі крики в іншій кімнаті, захвилювався, і поліцейські, щоб змусити його мовчати, нікому не розповідати про те, що він чув (саме тільки чув, бачити не міг), почали його теж бити. У чоловіка перелом носа і ребер. Він стверджує, що його також погрожували зґвалтувати і силоміць вливали в рот горілку. До речі, насильно горілкою поїли і потерпілу жінку", - розповіло джерело в поліції. 

Як повідомлялося, у понеділок, 25 травня, у місті Кагарлик Київської області за підозрою в зґвалтуванні та тортурах затримали двох правоохоронців. У ніч проти неділі до лікарні медики доправили жінку, яка повідомила, що її катували у відділку і вказала на конкретних поліцейських. Справу розслідують у Державному бюро розслідувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні