Як зробити подушку від безсоння

0
4
Як зробити подушку від безсоння
На жаль, більшість людей страждають від безсоння. Намагаючись заснути, багато хто починає вживати різні синтетичні препарати, які викликають звикання. Однак здоровий сон можна повернути за допомогою натуральних засобів.

Одним із таких підручних засобів може служити подушка від безсоння, наповнена різними лікарськими травами. Для нормалізації сну, поліпшення загального самопочуття з давніх пір у народній медицині використовували трав'яну подушку. Досить наповнити невелику наволочку ватою і додати в неї різні композиції ароматних заспокійливих трав.

Виходячи з особистих уподобань, можна вибрати різні поєднання з таких рослин, як валеріана, хміль, меліса, м'ята, лаванда, примула, гвоздика. Покладіть таку подушку від безсоння під звичайну і лягайте спати, насолоджуючись приємними ароматами. Це допоможе впоратися із дратівливістю, нервозністю, тривогою.

Можна самостійно заготовити корисні трави. Тоді ви будете впевнені в тому, що ваша трав'яна композиція не лише корисна, а й унікальна. Всі трави потрібно ретельно просушити під навісом або в добре провітрюваному приміщенні. Простежте, щоб у подушку не потрапили сирі трави, які в подальшому можуть дати неприємний запах.

Дуже ефективна така композиція: дві частини полину, по одній частині м'яти, меліси та ромашки. Також можна перемішати по одній частині деревію і ромашки та три частини розмарину. Наповніть такою композицією, але не дуже щільно, наволочку з натуральної тканини і тіштеся спокійним відпочинком. Ви можете самостійно підбирати збори трав, орієнтуючись на свій смак, або ж враховувати їхні лікарські властивості.

Найкраще зшити подушку у вигляді валика, який можна підкладати під шию. У цьому випадку заспокійливими травами потрібно дуже щільно набивати подушку. Такий валик не тільки поверне вам здоровий сон, а й допоможе позбутися остеохондрозу.

Також можна зшити невелику подушечку й покласти її безпосередньо біля обличчя, коли засинаєте. Коли в подушці від безсоння немає потреби, краще її зберігати в поліетиленовому пакеті, щоб чарівний аромат швидко не вивітрився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні