Панує повна антисанітарія та безлад: на Волині у горе-батьків тимчасово забрали дітей. ФОТО

0
-1
Панує повна антисанітарія та безлад: на Волині у горе-батьків тимчасово забрали дітей. ФОТО
У Любомльській ОТГ перевірили сім'ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Про це у фейсбуці повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Нацполіції Волині Інна Остапович.

Старший інспектор з ювенальної превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області Яніна Соколюк спільно з працівниками відділу у справах дітей, сім'ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради Жанною Веремчук та Аліною Мороз провели рейд по сім’ям Любомльської ОТГ, які опинились в складних життєвих обставинах.

Особливу увагу під час перевірки звернули на сім’ю, батьки якої уже притягувались до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП. Під час перевірки було виявлено, що в будинку, де проживають неповнолітні, панує повна антисанітарія, в кімнатах безлад та бруд, продукти харчування відсутні.

Батько дітей систематично вживає алкогольні напої, мати не приділяє уваги вихованню та належному розвитку неповнолітніх дівчаток.

Зважаючи на ситуацію, яка склалася в родині, та з метою попередження насильства відносно малечі, члени комісії прийняли рішення про тимчасове вилучення дітей з родини до Центру соціально-психологічної реабілітації з метою обстеження фізичного та психологічного стану.

Відносно горе-батьків вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні