--> Грабували, застосовуючи насильство: в місті на Волині затримали банду зловмисників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Грабували, застосовуючи насильство: в місті на Волині затримали банду зловмисників

0
5
Грабували, застосовуючи насильство: в місті на Волині затримали банду зловмисників
Оперативники Нововолинського відділення поліції встановили особи п’яти зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні грабежів.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Ними виявилися місцеві мешканці віком від 17 до 45 років. Правопорушники із застосуванням насильства грабували громадян, відбираючи речі потерпілих – гаманці та сумочки.

Усім зловмисникам слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 Кримінального кодексу України.

Підозрюваним обрано міру запобіжного: троє із них перебувають під вартою, двоє – під домашнім арештом.

Окрім цього, правоохоронці викрили 35-річну місцеву жительку у трьох пограбуваннях. Зловмисниця відкрито викрадала алкоголь та продукти харчування із магазинів Нововолинська.

Нагадаємо, що у Луцьку поліцейські за лічені години викрили грабіжника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні