Волинська обласна дитяча лікарня отримала новий сучасний венозний сканер

0
-17
Волинська обласна дитяча лікарня отримала новий сучасний венозний сканер
У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні онкогематологічний центр у педіатричному відділенні № 3 за зібрані благодійниками кошти отримав сучасний венозний сканер.

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання.

За його допомогою можна буде робити ін’єкції хворим, адже у онкохворих дітей вени не проступають під шкірою і деколи їх дуже важко знайти. Сканер просвічує вени через шкіру, що допомагає відразу потрапити голкою в потрібне місце, зменшивши травмування при проколі. Окрім цього, благодійники передали ще два нових дитячих пальцевих пульсоксиметри “K1 YONKER” та “OXY 300”.

Ця благодійна акція стала можливою завдяки сприянню ректора Volyn Theological Seminary архимандрита Євменія (Михалевського) та фінансової і організаційної підтримки благодійників Варшавсько-Бєльської Громади Польщі (Fundacji Domów Kultury Prawosławnej Diecezji Warszawsko-Bielskiej, настоятеля o. Jerzym Bogacewicz), голови ГО “Всеукраїнська асоціація журналістів “4 – Влада” Henryk Kościelny, директора “Луцьккартон” (BOXY Магазин Упаковки) Юлії Колесник, членів ГО “ВИРОК : ЖИТИ!”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні