Польські фермери чекають працівників із України

0
-3
Польські фермери чекають працівників із України
Очільник Міністерства сільського господарства та розвитку села Ян Кшиштоф Ардановський звернув увагу, що на роботу, пов’язану зі збиранням врожаю, до Польщі можуть приїжджати передусім громадяни України.

Про це повідомляє NewFormat.

Уряд у Варшаві вирішив запровадити правила, які полегшують іноземцям перетин кордону і працевлаштування.

«Польські консульства видають візи без жодних обмежень. Іноземці можуть прибути до польських господарств і українським транспортом, і, також, поляки можуть підібрати з кордону; відкрито додатковий пішохідний пункт пропуску (Медика-Шегині). Необхідний карантин вони проходять у господарстві, маючи можливість працювати вже від першого дня. Робота відбувається в малих групах», - сказав міністр Ян Кшиштоф Ардановський.

Урядовець закликає польських безробітних та студентів допомогти зібрати врожай, позаяк невідомо, скільки працівників з України приїде цього року на роботу до Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні