--> У луцькому парку організували свято для дітей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому парку організували свято для дітей. ФОТО

0
-4
У луцькому парку організували свято для дітей. ФОТО
До Міжнародного дня захисту дітей волинські чорнобильці організували для дітей родин ліквідаторів та постраждалих на Чорнобильській АЕС розваги.

Свято відбулося в понеділок, 1 червня, у Центральному парку культури імені Лесі Українки Луцька.

На галявині, якою опікується громадська організація «Союз Чорнобиль України», провели змагання. Діти охоче брали участь у веселій естафеті на смузі перешкод, яку підготувала для них Тетяна Свириденко, інструктор з туризму обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Переможці й учасники змагань отримали в дарунок солодощі. Усіх учасників, і дітей, і дорослих, а також перехожих у парку пригостив напоєм квас «Луцький».

Чорнобильці пропололи клумби на галявині, підсадили дерева на алеї. Тим часом діти взяли участь в конкурсі малюнків на тротуарі.

Голова Волинської обласної громадської організації «Сою Чорнобиль України» Федір Рузак подякував за допомогу в організації заходу Сергію Балицькому, депутату Луцької міської ради, і Михайлові Генсьору, керівнику відокремленого підрозділу ГО інвалідів війни, Збройних сил, рятувальників, поліцейських, учасників бойових дій та АТО Волинської області.

Фото Володимира ЛУК’ЯНЧУКА


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні