На Рівненщині у кафе під час карантину відгуляли весілля

0
-1
На Рівненщині у кафе під час карантину відгуляли весілля
В кафе у Сарнах на Рівненщині під час карантину відгуляли весілля.

Головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк повідомив, що «ніхто не відповідає за масові порушення карантинних заходів (весілля, релігійні заходи).

Про це пише Район.in.ua.

Під час онлайн брифінгу 1 червня інформацію про те, що в час карантину в Сарнах гуляли весілля, підтвердив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. За словами посадовця, це відбулося 23 травня.

«Ми володіємо інформацією про даний захід у вигляді весілля. Це відбулося 23 травня з 14:00 до 17:00 в одному з сарненських кафе» – розповів Сергій Подолін.

За інформацією від Рівненської ОДА на весіллі були 30 дорослих, та восьмеро – дітей. За словами керівника розважального закладу, всі знаходилися у відкритому приміщенні.

Однак, як наголосив Сергій Подолін, факт порушення карантину зареєстрували правоохоронні органи Сарненщини. Наразі ведеться перевірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні