Волинські лісівники розповіли про затриманого на хабарі колишнього колегу

0
9
Волинські лісівники розповіли про затриманого на хабарі колишнього колегу
Чоловік, якого напередодні у Луцьку затримали на хабарі, колишній працівник Ківерцівського лісового господарства.

Це підтвердила речниця обласного управління лісового і мисливського господарства Світлана Думська, повідомляє Суспільне Волині.

Нагадаємо, 1 червня у Луцьку посеред вулиці затримали колишнього працівника лісової охорони. Чоловік отримав хабар - 43 тисячі гривень за сприяння громадянину у купівлі деревини за цінами, набагато нижчими за ринкові.

Як розповіла речниця лісомисливського управління області, затриманого напередодні чоловіка, звільнили з роботи 12 травня цього року.

Речниця обласного управління лісового і мисливського господарства Світлана Думська розповіла, що він рацював у галузі із 2016 року. Займав посади помічника лісничого, майстра лісу перед тим. Молода людина. Чесно кажучи, із дисциплінарними проступками, він мав три догани, він притягувався до дисциплінарної відповідальності.


Слідчі нададуть оцінку бездіяльності керівництва лісового господарства, поза увагою якого залишалися незаконні дії звільненого працівника, - розповіла речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

За її словами, при затриманні у чоловіка знайшли речі, які можуть мати лише діючі працівники лісгоспу.

"Були вилучені кишеньковий комп’ютер для роздрукування товаротранспортних накладних. При собі він мав бірки, які міг ставити на деревину. Отримані лісгоспом вони були уже після його звільнення. В ході слідства буде встановлюватися як так сталося, що людина, яка не працювала в лісгоспі, могла вирішувати господарські питання", прокоментувала речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

Журналісти намагалися звязатися з колишнім працівником лісгоспу, на дзвінки кореспондентів наразі чоловік не відповідає. Пропонуємо йому висловити свою точку зору, звернувшись до редакції.

За її словами, чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні