Рецепти шоколадної глазурі

0
2
Рецепти шоколадної глазурі
Без варіння

Рецепт №1.
3 ст ложки какао-порошку, 3 ст ложки цукрової пудри, 1 ст ложка крохмалю, 3-4 ст. ложки кип'яченої крижаної води
Воду попередньо потрібно охолодити в морозилці, близько 20-30 хвилин. У мисці змішайте всі сухі інгредієнти, поступово додаючи крижану воду. Перемішайте. Помадка виходить за кілька хвилин. Густа і насичена, вона прекрасно лягає як на гарячу випічку так і на холодну.

Рецепт №2.
3 ст ложки какао гарно розмішати з 100 г цукрової пудри і 1 ст ложкою крохмалю. У каструльці розтопити 6 ст ложок молока і 1,5 ст ложки масла, вилити до какао з пудрою і старанно вимішати до однорідної маси. Не варити! Одразу прикрашати, бо глазур швидко гусне.

З маслом і молоком

2 ст ложки молока, 3 ст ложки цукру, 2 ст ложки какао, 50 г масла.
У посудину вилити молоко, засипати цукор і какао, підігріти і додати масло. Проварити, доки не розтане цукор. Гарячою наносити на кондитерські вироби.

З олією і водою

1 ст ложка какао, 2 ст ложки цукру, 1 ст ложка крохмалю, 1 ст ложка рафінованої олії, 150 мл води.

Спочатку вимішати всі сухі інгредієнти, додати олію і воду. Перемішати до однорідності і готувати на повільному вогні, помішуючи, доки не почне гуснути. Помадку краще наносити на холодні торти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні