День молоді у Луцьку хочуть відсвяткувати біля клубу і літака

0
7
День молоді у Луцьку хочуть відсвяткувати біля клубу і літака
У Луцьку День молоді пропонують відсвяткувати біля клубу і літака на проспекті Молоді.

Такий варіант святкування запропонувала куратор Міського молодіжного центру у Департаменті сім’ї, молоді та спорту Луцькради Ірина Полєтуха.

«Це молодий проспект, реально молодий на мапі міста, та ще й з такою назвою. Свою теперішню проспект отримав у 90-х роках ... Проспект, що починається молодіжним клубом і закінчується Палацом урочистих подій. Пофантазуймо в ключі «молодіжний проспект Молоді», – пише Ірина і нагадує про нічний клуб «3000» (відомий більше як «Трьошка») і кінотеатр «Луцьк», які колись працювали на проспекті Молоді.

«Поруч з клюбом – справжнісінький літак! Не знаю жодного активіста в місті, який би не мріяв хоча б раз провести там тренінг/захід для молоді. Колись там був оригінальний відеосалон, кінотеатр для дітей «Космос», який розташовувався всередині літака ІЛ-18. У 80-ті роки це був один з найбільш популярних закладів для сімейного відпочинку. До речі, довжина літака 36 м, вага 30 т, а в його салоні свого часу могло вміститись 122 особи. Він також відомий як бар «Жанет» або парковка нині. Вже як зараз бачу перед очима фотозону до Дня молоді біля літака «Навіть SpaceX не вдалося з першого разу! У тебе все вийде!» – йдеться у дописі.

«Доля не заводила мене ні в «Трьошку», ні в Палац урочистих подій, але я чітко уявляю цьогорічний День молоді саме тут! І спортивні забіги, і скейти-самокати, виступи брейкдансерів, театральні перформанси, фотозони, алею ГО, квести, зарядки, малювалки тощо, – все це можна зробити тут, на проспекті Молоді для молоді, та ще й тут достатньо просторо, аби облаштувати безліч безпечно віддалених локацій, промалювати зонування зі збереженням безпечної дистанції людей. Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради може все!» – підсумувала Ірина Полєтуха.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні