У працівниці райради на Волині виявили коронавірус: діє низка обмежень

0
2
У працівниці райради на Волині виявили коронавірус: діє низка обмежень
У селищі Любешів в районній державній адміністрації на коронавірус захворіла працівниця.

Про це повідомили на сайті Любешівської РДА.

Так, станом на 04 червня результати аналізів засвідчили наявність коронавірусної інфекції у працівниці Любешівської районної державної адміністрації, яка проживає в селі Зарудче.

На даний час проводяться усі протиепідемічні заходи за місцем проживання хворої та по місцю її роботи, також вивчається коло контактних з нею осіб. Медики проводять обстеження та забір матеріалів в осіб, які є контактними із хворою для ПЛР-тестів.

"У зв’язку із виявленим випадком респіраторного захворювання та необхідністю вжиття термінових заходів щодо вивчення ситуації з виявленим випадком та проведення усіх необхідних заходів щодо запобігання поширенню надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру, сьогодні проведено позачергове засідання Любешівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.

Комісією вирішено: Любешівській районній раді - власнику адмінприміщення, вжити заходів щодо закриття приміщення на карантин до 10 червня 2020 року та провести дезінфікуючі заходи у місцях загального користування адмінприміщення.

Усім керівникам установ, організацій, які здійснюють свою діяльність у адмінприміщенні: Любешівській районній раді, Любешівській райдержадміністрації, Любешівській селищній раді, управлінню соціального захисту райдержадміністрації, Любешівському районному сектору управління державної міграційної служби України у Волинській області, відділу у Любешівському районі Міжрайонного управління у Камінь-Каширському та Любешівському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, управлінню державної казначейської служби України у Любешівському районі Волинської області, комунальному підприємству «Ахітектурно-планувальне бюро», ТзОВ «Волинська друкарня» доручено вжити заходів щодо організації роботи установ до 10 червня 2020 року на дистанційній або іншій формі роботи.

Разом з цим, рішенням комісії до 10 червня 2020 року заборонено на території району роботу закладів громадського харчування, місць масового відпочинку, автостанції та ринку в смт Любешів", - повідомили на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні