Поліція встановила зловмисника, який обікрав квартиру лучанина

0
6
Поліція встановила зловмисника, який обікрав квартиру лучанина
За добу поліція Волині зареєструвала понад 20 крадіжок: більшість з них розкриті.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Так, зокрема, у Луцьку оперативники встановили зловмисника, котрий обікрав квартиру 20-річного жителя обласного центру. 33-річний лучанин пошкодив замок дверей, проник до помешкання та викрав гаманець із грошима і банківськими картками.

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку гаманця із квартири 36-річної лучанки, крадіжку телефонного кабелю по вулиці Гордіюк та три крадіжки з торгових закладів.

У Камені-Каширському раніше судимий 45-річний місцевий житель розібрав стіну підсобного приміщення та викрав частину металевої конструкції гужової підводи.

Правопорушника викрили дільничні офіцери поліції. Викрадене майно вилучили.

За усіма фактами таємного викрадення майна слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні