Відомо, хто захворів на коронавірус у Володимирі

0
1
Відомо, хто захворів на коронавірус у Володимирі
У жительки Володимира-Волинського у четвер, 4 червня, лабораторно підтвердили новий випадок COVID-19.

Про це інформують на сайті міськради.

"Сьогодні отримано ще один позитивний результат дослідження, проведеного методом полімеразної ланцюгової реакції на виявлення вірусу COVID-19 у 65-річної мешканки Володимира. Уже відомо, що хвора буде госпіталізована у КНП "Нововолинська центральна міська лікарня", – йдеться у повідомленні.

Станом на 4 червня підтверджених випадків інфікування коронавірусом є 37. Серед захворілих – 15 жителів Володимира-Волинського, 22 жителів району.

Зараз 5 пацієнтів знаходяться на стаціонарному лікуванні в КНП "Нововолинська центральна міська лікарня", 1 – в КП "Луцька обласна інфекційна лікарня", 30 інших – на самоізоляції вдома.

Всього від початку пандемії у місті Володимир-Волинський та Володимир-Волинському районі зареєстровано 53 випадки захворюваності на СOVID-19, з яких 21 у жителів міста, 32 – в жителів району. Одужали 14 осіб, зафіксовано 2 летальні випадки.

Нагадаємо, станом на 10.00 год. 4 червня у Волинській області зареєстровано 984 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 292 особи. 29 випадків хвороби завершились летально, в тому числі померло 2 медичних працівники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні