У районі на Волині коронавірус підозрюють у 200 людей

0
-5
У районі на Волині коронавірус підозрюють у 200 людей
5 червня під час засідання міської комісії ТЕБ і НС повідомили про ще 10 нових випадків коронавірусу у Володимирі-Волинському і районі. Ще очікують результатів аналізів у 200 осіб.

Про це пише "Буг".

За словами головного лікаря ЦПМД Катерини Чубок, результати про 9 з них прийшли перед засіданням.

Як розповіли пізніше після наради 5 хворих – мешканці міста, 5 – з району, а саме з сіл Овадне, Льотниче, Ягідне (Турійський р-н, Оваднівська ОТГ) і Заріччя. Хворих виявили методом ПЛР-тестування, перевіривши 45 відібраних аналізів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У місті на Волині зупиняють рух громадського транспорту через коронавірус.

За словами Катерини Чубок, всього відібрано 538 матеріалів для проведення ПЛР-тестів. Близько половини з них не перевірено.

Як розповів санітарний лікар Валерій Онищук, аналізи, по яких немає результатів, можуть передати в Тернопільську область, щоб отримати їх швидше. У Волинській вірусологічній лабораторії не встигають вчасно провести дослідження. Люди, в яких відібрали аналізи два тижні тому, ще не отримали результатів.

Як розповіла Тетяна Ващук, головний лікар КП “Володимир-Волинське ТМО”, вторинка очікує на результати ще 16 тестів. 16 осіб госпіталізовано. В терапевтичному відділенні потребує інтубації одна особа, її хочуть відправити до Луцька.

Як повідомляють на сайті міськради, підрахували, що всього у місті та районі виявлено 66 випадків коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні