Волинянка, яка на заробітках у Польщі втратила руку, отримала протез

0
-1
Волинянка, яка на заробітках у Польщі втратила руку, отримала протез
Лучанка Альона Романенко, яка понад два роки тому втратила руку у пральні в Польщі, отримала протез.

Як повідомляє "Yavp.pl" з посиланням на wp.pl, протез коштував 245 тисяч злотих. Поставили його жінці в березні 2020 року, фактично через 2 роки та 3 місяці після нещасного випадку.

За словами українки, 90% коштів виділив міський осередок соціальної допомоги, решту зібрали небайдужі. Колишній роботодавець жінки до цього часу не заплатив обіцяного відшкодування.

Альона стверджує, що лише звикає до протезу руки: він не дуже пасує їй, тому поки переважно лежить на полиці. За кілька днів жінка знову проходитиме реабілітаційний курс, під час якого вже вчитиметься керувати протезом.

Нагадаємо, лучанка втратила руку в грудні 2017 року внаслідок нещасного випадку, коли працювала в пральні в польському містечку Любонь (Великопольське воєводство).

Працедавець пообіцяв покрити кошти на протез для дівчини, але не виконав свою обіцянку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні