--> На Волині п’яний чоловік напав на поліцейських. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п’яний чоловік напав на поліцейських. ВІДЕО

0
13
На Волині п’яний чоловік напав на поліцейських. ВІДЕО
Ввечері 6-го червня на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську поблизу 31-го будинку трапилася бійка.

У сутичках брали участь кілька чоловіків, розповідають очевидці. Зазначають, що хулігани перебували в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє БУГ.

На місце приїжджала “швидка” та три наряди поліції, говорять свідки події.

Розповідають також, що по приїзді правоохоронців зібралося багато молодих людей. Один із учасників бійки конфліктував з поліцейськими, бив ногами службовий автомобіль.

Як зазначили в Нововолинському відділенні поліції на сторінці в фейсбуці, на лінію “102” надійшло повідомлення, що поблизу будинку однієї із вулиць Нововолинська відбувається бійка між чоловіками. На виклик негайно виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції Нововолинського відділення поліції.

На місці події один із учасників конфлікту, 31-річний чоловік, перебував в п’яному вигляді, поводився агресивно, на законні вимоги працівників поліції не реагував, почав чинити їм опір та напав на поліцейських.

Про подію відразу повідомили чергову частину відділення поліції, на місце прибула слідчо-оперативна група та додатковий наряд сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного згідно зі ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 342 та ч.2 ст.345 КК України.

Зараз чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, за вчинене йому загрожує тривалий термін позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні