У селі на Волині закрили фельдшерсько-акушерський пункт

1
1
У селі на Волині закрили фельдшерсько-акушерський пункт
Рішення про виведення зі структури КНП «Камінь-Каширський ЦПМСД» Олександріївського ФАПу було прийняте депутатами районної ради.

Про це повідомляє газета "Полісся".

Воно, за словами головного лікаря районної первинки Ігоря Солов’я, не повинно вплинути на доступність отримання медичної допомоги жителями цього села.

"В Олександрії лише 150 мешканців. У місцевому ФАПі уже близько трьох років немає медперсоналу. Але селян обслуговують у фельдшерсько-акушерському пункті села Качин. Тому утримувати ще один ФАП по сусідству немає необхідності", — пояснив Ігор Петрович.

Таким чином приміщення, що знаходилося на балансі КНП «Камінь-Каширський ЦПМСД», було передане Качинській сільській раді, а матеріальні цінності — Качинському ФАПові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо ті 150 душ лікувати, хай виздихають..
Другий етап медицинської "рехформи"...
В Японії електричка возила 3 роки одну ученицею, поки та не закінчила навчання, і це було чомусь рентабельно. Як чинуша їде лікуватися за державний кошт в Ізраїль чи Німеччину це теж рентабельно, чи продовження "епічної медрехформи попрошенка"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні