--> На Волині через спалах COVID-19 закрили на карантин адмінприміщення райради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через спалах COVID-19 закрили на карантин адмінприміщення райради

0
6
На Волині через спалах COVID-19 закрили на карантин адмінприміщення райради
Адмінприміщення Любешівської районної ради буде зачинене на карантин до 12 червня включно.

Про це півідомили на сайті райради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У РДА на Волині – спалах коронавірусу.

Таке рішення прийняли члени Любешівської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з епідемічною ситуацією в районі. Засідання комісії відбулося сьогодні, 9 червня 2020 року.

Заслухавши інформацію завiдувача Любешiвського районного лабораторного вiддiлення Маневицького міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Iванчук О.В. про епідеміологічну ситуацію на території Любешівського району, враховуючи виступи Куха О. І., Нагорного П.Н., Іваніва Б. В., Трофимук С. В., комісією прийняті слідуючі рішення:

1. Любешівській районній раді - власнику адмінприміщення, вжити заходів щодо закриття приміщення на карантин до 12 червня 2020 року

2. Усім керівникам установ, організацій, які здійснюють свою діяльність в адмінприміщенні: Любешівській районній раді,
Любешівській райдержадміністрації, Любешівській селищній раді, управлінню соціального захисту райдержадміністрації, Любешівському районному сектору управління державної міграційної служби України у Волинській області, відділу у Любешівському районі Міжрайонного управління у Камінь-Каширському та Любешівському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, управлінню державної казначейської служби України у Любешівському районі Волинської області, комунальному підприємству «Архітектурно-планувальне бюро», ТзОВ «Волинська друкарня» доручено вжити заходів щодо організації роботи установ до 12 червня 2020 року на дистанційній або іншій формі роботи.

3. Любешівській селищній раді рекомендовано забезпечити роботу КП «Любешівський ринок» з дотриманням вимог постанови Головного санітарного лікаря України від 06.06.2020 року №34.

Нагадаємо: з 03 по 09 червня COVID-19 зареєстровано у 4 жителів Любешівського району, з них - 3 працівники районної державної адміністрації. Очікуються результати аналізів щодо інших осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні