Волинянам, які не заплатять за доставку газу, після карантину припинять газопостачання

0
-7
Волинянам, які не заплатять за доставку газу, після карантину припинять газопостачання
Цього року близько 30 тисяч споживачів природного газу не оплатили послуги за його доставку.

Про це в прямому ефірі ТРК «Аверс» заявив директор комерційний АТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз, повідомляють на сайті служби.

Цьогоріч близько 30 тисяч споживачів із 250 тисяч послуги за доставку газу. Із пом’якшенням карантинних вимог волиняни починають оплачувати більше за послугу з розподілу газу. Всіх боржників після закінчення карантину одразу відключать від газопостачання.

Пені та штрафів під час карантину до боржників за комірне не застосовували. Компанія «Волиньгаз» на період карантину ввела мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання.

"Поки ставлення лояльне, а після карантину одразу всіх боржників відключимо від газу. Зараз є можливість оплатити або звернутись до нас та укласти договір реструктуризації боргу. Ми йдемо завжди на зустріч усім клієнтам», – зазначив директор комерційний АТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

До відновлення роботи Центрів обслуговування клієнтів, за консультацією щодо реструктуризації боргу споживачі можуть звертатись до Контакт-центру газової компанії за номером телефону 067 33 39 104. Також газовик радить волинянам щомісяця вчасно онлайн передавати до 5 числа показники лічильника газу та до 20 числа платити за газ і його доставку за допомогою онлайн-сервісів «Волиньгазу».

Найактуальніші способи передачі показань лічильника – онлайн-способи: чат-бот Viber 7104UA, Telegram-бот 7104UA, мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android та Особистий кабінет на сайті 104.ua. Онлайн-сервісами «Волиньгазу» користується близько 100 тисяч волинян.

«Незважаючи на те, що ціна на газ зменшилась фактично вчетверо і зараз найнижча за всі роки в Україні, горе-споживачі продовжують красти природний газ. Навесні фахівці зафісували чимало випадків, а торік - більше 200 фактів крадіжок. Усі, хто вкрав, відповідатимуть перед законом. Навіть ті, хто вчиняв такі протизаконні діяння рік і три тому», – розповідає Андрій Карпомиз.

Також директор комерційний в прямому ефірі телеканалу «Аверс» прокоментував замороження тарифу на розподіл газу, який цього тижня НКРЕКП залишила на рівні 1 січня 2020 року - 0,91 коп. за м. куб. газу.

Якщо тариф заморозять, то підприємство понесе великі збитки та варто очікувати на відтік кваліфікованих фахівців, що ставить під загрозу газотранспортну систему області. Наразі отримані кошти спрямовуються на пріоритетні напрямки: роботу аварійних служб 104, екстрені ремонти, оплату праці та засоби індивідуального захисту співробітників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні