На Волині від удару блискавки загорівся будинок. ФОТО

0
-7
На Волині від удару блискавки загорівся будинок. ФОТО
У Шацькому районі від влучання розряду блискавки загорілося перекриття житлового будинку.

Про це повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

10 червня у селі Пульмо Шацького району внаслідок влучання розряду блискавки загорілося перекриття цегляного житлового будинку на вулиці Африкантова.

О 17:05 до місця події прибули за викликом співробітники 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацька Управління ДСНС України у Волинській області, а також працівники місцевої пожежної охорони села Пульмо та Шацького національного природного парку.

Пожежу локалізували о 17:27, ліквідували – о 17:50.

Внаслідок загорання пошкоджено 25 м кв перекриття.

Окрім того, внаслідок шквального вітру, що пройшов на територіях Маневицького, Любешівського та Любомльського районів, було відключено від електропостачання 25 населених пунктів, пошкоджені 93 трансформаторні електричні підстанції та 19 ліній електропередач. У Шацькому районі в житловому будинку в селі Острів’я було частково пошкоджено дах, а в селі Пульмо – покрівлю на будинку культури.

Загалом за минулу добу на території області рятувальники ліквідували 5 пожеж – у Старовижівському, Камінь-Каширському, Шацькому районах, а також у місті Луцьку та Луцькому районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні