Яка ситуація на птахофабриці у Володимирі, де – спалах коронавірусу

0
7
Яка ситуація на птахофабриці у Володимирі, де – спалах коронавірусу
Повідомили, яка ситуація на Володимир-Волинській птахофабриці, працівники якої захворіли на коронавірус.

Про це стало відомо у п’ятницю, 12 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що ситуація знаходиться під контролем. Проводиться дезінфекція фабрики, температурний скринінг, дотримуються дистанції та довозять працівників на роботу за певними правилами.

«Є тенденція до зниження рівня захворюваності на Володимир-Волинській птахофабриці. В останні дні реєструється менша кількість екстрених повідомлень. За минулу добу надійшло два нових випадки», – розповіла посадовиця.

За словами Наталії Янко, всього на птахофабриці захворіло 55 осіб. Серед них мешканці Володимира-Волинського і району – 49 осіб, Турійського району – 3 особи, Іваничівського району – 2 особи, Нововолинська – 1 особа.

«Захворілі – це працівники окремих трьох цехів. Цеху напівфабрикатів, який включає в себе забійний цех, цех фасування і склад готової продукції. Усі ці особи знаходяться на самоізоляції. Контактні також знаходяться на самоізоляції», – доповіла Янко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні