У селі на Волині від коронавірусу померла жінка

0
3
У селі на Волині від коронавірусу померла жінка
Померла жителька села Річиця Ратнівського району, в якої був діагностований коронавірус.

Про це стало відомо у понеділок, 15 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак розповіла, що напружена ситуація з хворими на коронавірус і в Ратнівському районі в селі Річиця.

«Зареєстровано 13 лабораторно підтверджених випадків інфікування, в тому числі один летальний. Померла мешканка села Річиця, яка мала тяжку форму цукрового діабету та ниркову недостатність», – розповіла посадовиця.

За словами Тетяни Щербак, усі хворі пов’язані між собою родинними та сусідськими зв’язками.

«11 червня рішенням районної комісії заборонили проведення масових заходів, прийом громадян, закрито заклади громадського харчування, заборонено будь-які пасажирські маршрутні перевезення, встановили блокпости», – додала посадовиця.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації поінформувала, що всього на території Ратнівського району зареєстровано 21 випадок коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні