На Волині припинили діяльність незаконних пунктів прийому металобрухту. ФОТО

0
-4
На Волині припинили діяльність незаконних пунктів прийому металобрухту. ФОТО
У Ковелі поліцейські припинили діяльність пунктів прийому металобрухту, які працювали без документів.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Минулої п’ятниці, 12 червня, співробітники поліції виявили у Ковелі нелегальний пункт прийому металобрухту.

Незаконну діяльність в гаражному боксі здійснював 33-річний житель Рівненської області. Чоловік займався скуповуванням у населення брухту чорних металів без дозвільних документів на такий вид діяльності.

Поліцейські вилучили вагове обладнання, вантажопідйомне обладнання, металеві вироби.


У суботу ковельські поліцейські виявили ще один незаконний пункт прийому металобрухту. На момент перевірки жодних дозвільних документів на прийом металобрухту у власників теж не було.

З місця пригоди вилучили електронні ваги, козловий кран та близько 15-ти тонн брухту.

За обома фактами нині тривають кримінальні провадження за статтею 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці попереджають: прийом брухту кольорових і чорних металів фізичними особами, надання приміщень та споруд для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, а також безпосередня організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту карається законом.

Зокрема, санкція ст. 213 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, обмеження волі строком на один рік або позбавлення волі строком до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні