На Житомирщині жінка з 5-річною дитиною хотіла кинутись під потяг

0
1
На Житомирщині жінка з 5-річною дитиною хотіла кинутись під потяг
На Житомирщині 45-річна жінка разом з 5-річною донькою через непорозуміння з родичами у стані алкогольного сп’яніння намагалася покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікацій ГУНП у Житомирській області.

"14 червня надійшло повідомлення від чоловіка про намір його сестри вчинити самогубство разом з 5-річною донькою. Заявник просив поліцейських врятувати обох, оскільки сам фізично не встигав дістатись до них", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що 45-річна жінка, жителька Романівського району, через непорозуміння з родичами вирішила вкоротити віку собі та маленькій донечці. У телефонній розмові з братом вона сказала про свій намір і поклала слухавку.

"Скільки чоловік не намагався знову зв’язатись з нею, жінка більш не відповідала. Схвильований заявник зателефонував на 102 та розповів про ситуацію, повідомивши орієнтовні координати та можливий маршрут сестри", - додається у повідомленні.

Так, поліцейські жінку з дитиною помітили далеченько від станції, вони рухались по колії.

"Поліцейський домчав до обох і виштовхав їх з колії. За мить там промчав потяг. Уже потому ми поговорили з жінкою, яка мала явні ознаки сп’яніння. І вона не стала заперечувати очевидне та підтвердила, що збиралась вбити себе і дитину", - підсумовується у повідомленні.

Повідомляється, що і матір, і дитину оглянули лікарі. Дівчинку передали родичам, допоки соціальні служби вирішуватимуть питання її подальшого безпечного виховання. А відносно жінки поліцейські оформили адміністративні матеріали відразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні